top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Wat de vermisten zagen

Titel: Wat de vermisten zagen

Auteur: T.M. Manor

Reeks: Thea Ooms 1

Pagina's: 339

Sterren: 4


Commissaris Theo Ooms krijgt een nieuwe collega-assistent Lucas. Samen moeten ze twee zaken onderzoeken: de verdwijning van een kind en de moord op een tiener.

Thea en Lucas onderzoeken de twee verschillende zaken en alle informatie hierover wordt op een goed tempo aan de lezer doorgegeven. Samen met Thea kom je langzaamaan achter meer informatie terwijl je zelf mee nadenkt wat er gebeurd kan zijn. Ook is de inhoud van de zaken redelijk spannend wat maakt dat je het boek snel uit wilt hebben.

wat de vermisten zagen T. M. Manor

Wat wel jammer is, is dat er maar weinig geweten is van de personages. Ik vond het hierdoor moeilijk me een beeld van hun te vormen. Er is bijvoorbeeld geweten dat Thea vaak gemeen doet tegen haar collega’s, maar waarom ze zo doet is niet geweten. Dit maakt wel dat alle personages nogal mysterieus overkomen en dat geeft dan weer extra spanning aan het verhaal want er is niet te voorspellen hoe iedereen gaat reageren.


Het verhaal op zich was een vlot te lezen, goed uitgewerkte politiezaak, maar ik mis meer informatie over de personages. Hopelijk leren we Thea beter kennen in het volgende boek, want ik kan niet wachten om meer van deze auteur te lezen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page