top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Shiny broken pieces

Bijgewerkt op: 8 sep. 2021

Titel: Shiny broken pieces

Auteur: Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton

Uitgeverij: Blossom Books

Reeks: Tiny pretty things 2

Pagina's: 332

Sterren: 4


Let op: bevat spoilers van Tiny pretty things!


Gigi en June maken zich klaar voor een nieuw schooljaar op de balletschool terwijl Bette zich moet afvragen of ze nog terug mag keren naar school. Gigi is vastbesloten zich niet meer te laten doen zoals vorig jaar. Ze gaat zichzelf beschermen zoals iedereen dat doet, ze wordt gemener.

shiny broken pieces charaipotra en clayton

Dit verhaal wordt wederom verteld vanuit Gigi, Bette en June, maar ze zijn alledrie totaal veranderd. Na het ongeluk van Gigi zijn ze een ander persoon geworden. Normaal gezien komt zo'n grote karakterverandering storend en verwarrend over, maar doordat het hier zo goed in het verhaal verwerkt was, werd het juist realistisch.

Omdat er nog best veel onbekend was in het eerste boek, zoals wie heeft Gigi geduwd, wie heeft glas in haar schoen gedaan,... begint dit boek al meteen met spanning omdat je antwoorden wilt op deze vragen. Verder komen er nieuwe spannende en dramatische elementen bij, waardoor er doorheen heel het verhaal altijd wel iets gebeurt. Hierdoor is het boek vlot te lezen. Ook komt er een grote hoeveelheid drama in voor. Gigi wordt gemener en gaat ook wraak nemen. Dit maakt dat het boek zelfs meer spanning en drama bevat dan het eerste boek.


Shiny broken pieces is het spannende en dramatische vervolg op Thiny pretty things. In het boek staat vooral wraak centraal, maar ook krijg je antwoorden op vragen die je overhoudt na het eerste boek. Dit boek was zelfs beter dan deel één.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page