top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Shame on you

Titel: Shame on you

Auteur: Margje Woodrow

Uitgeverij: De Fontein

Pagina's: 201

Sterren: 4


Vijf vrienden gaan samen inbreken in een huisje in een vakantiepark. Zo willen ze gratis hun vakantie daar kunnen houden. Alleen veranderd hun leuke weekend in een nachtmerrie wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren.

Shame on you Margje Woodrow

De eerste pagina van het boek maakt meteen nieuwsgierig, er is namelijk iets ergs gebeurd, maar wat precies en waarom? Dit maakt dat de spanning al meteen opgebouwd wordt en je verder wilt lezen.


De hoofdstukken worden afwisselend vertelt vanuit Indy, Jayden en de dader. Zo leer je niet alleen de vriendengroep kennen, maar ook kom je meer te weten over het karakter van de dader. Bij de hoofdstukken van de dader staan QR codes die gescand kunnen worden. Hoewel dit een origineel idee is, had het voor mijn gevoel geen meerwaarde voor het verhaal.


Het boek leest heel vlot, dit door de korte hoofdstukken, vlotte schrijfstijl en de grote hoeveelheid spanning. Je zoekt zelf doorheen het verhaal mee wie de dader kan zijn.


Dit boek is zeker een aanrader voor de doelgroep. Hoewel het geen al te dik boek is, is het zeker een goed verhaal. Tot op de laatste pagina blijft de spanning aanwezig waardoor het boek in één ruk uit te lezen is.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page