top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Onverwacht bezoek in Brightside Cove

Titel: Onverwacht bezoek in Brightside Cove

Auteur: Cathy Bramley

Uitgeverij: Zomer en Keuning

Reeks: Brightside Cove 3

Pagina's: 116

Sterren: 3



Let op: Bevat spoilers van de eerste twee delen van de reeks!



Nina begint steeds meer te denken aan de toekomst. Ze vind het geweldig in Brightside Cove, maar ze blijft acteren ook leuk vinden. Ook heeft Theo slecht nieuws gekregen van Kate, maar ondanks dit alles gaat het leven verder want er komen alweer nieuwe gasten naar de vakantiehuisjes.


onverwacht bezoek in brightside cove cathy bramley

Er gebeurt niet zo veel in dit verhaal, maar dat maakt het wel geschikt om echt te kunnen ontspannen tijdens het lezen. Wel komt dit bij mij soms langdradig over omdat ik een beschrijving van bijvoorbeeld een strandwandeling niet zo interessant vind.


Er gebeuren soms ook een aantal zaken die onrealistisch overkomen. Er komen twee nieuwe gasten aan voor de vakantiehuisjes, maar de gesprekken die ze hebben lijken niet echt, het lijkt te veel alsof ze in een ideale wereld zitten.


Wel kom je in dit boek meer te weten over bepaalde personages. Ik houd er zelf echt van als personages goed zijn uitgewerkt, en hier beginnen ze steeds meer uitgewerkt te worden. Je komt meer over ze te weten, wat helpt om je in te leven in het verhaal.


Onverwacht bezoek in Brightside Cove is wederom een boek om mee weg te dromen, weg van het dagelijks leven. Er gebeurt wel niet al te veel in, maar je komt meer te weten over een aantal personages, wat voor mij het verhaal iets meer uitwerking geeft. Wel lijkt het soms alsof er te hard wordt geprobeerd een ideale wereld te beschrijven, wat voor onrealistische elementen kan zorgen.

onverwacht bezoek in brightside cove cathy bramley

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page