top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Na al die tijd ...

Titel: Na al die tijd …

Auteur: Marlies Koolen

Uitgeverij: Boekscout

Pagina's: 170

Sterren: 3


Finn en Lily zijn een tijd geleden uit elkaar gegaan, maar dan komen ze elkaar tegen in het bos. Ze beginnen te praten en dit voelt vertrouwd aan. Daarom besluiten ze om te proberen weer vrienden te worden. Hoewel dit goed begint, komen de onzekerheden ook weer terug. Lukt het ze om samen weer gelukkig te worden?

Na al die tijd... Marlies Koolen

Dit verhaal gaat over een relatie tussen twee tieners, maar ook over de problemen die hierbij voorkomen. Verder komen er ook andere zaken in voor die herkenbaar zullen zijn voor de doelgroep, zoals examens en de stress die hierbij komt kijken.


Het boek leest vlot. De schrijfwijze is redelijk eenvoudig, maar daardoor is het verhaal ook altijd goed te volgen. Wel zorgde dit ervoor dat het boek meer overkwam als een voor iets jongere lezers dan het gemiddelde YA boek.


Doorheen het verhaal leer je Lily en Finn ook redelijk kennen. Ze worden wel beschreven vanuit de derde persoon en dit zorgde ervoor dat ik me toch minder kon inleven. Dit komt vooral omdat hun gedachten en de dialogen minder aanwezig waren in het verhaal. Wel zie je hoe ze op verschillende dingen reageren en daardoor krijg je toch een mooi beeld van ze, maar de band als lezer met de personages is iets kleiner.


Hoewel ik graag wat meer had geweten over de personages, is ‘Na al die tijd…’ een vlot te lezen boek, met een mooie verhaallijn.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page