top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Het Avery Shaw experiment

Titel: Het Avery Shaw experiment

Auteur: Kelly Oram

Uitgeverij: De Fontein

Pagina's: 186

Sterren: 4


Avery en Aiden zijn al vanaf hun geboorte beste vrienden, maar Avery is stilaan verliefd geworden op Aiden. Wanneer Aiden plots tegen haar zegt dat hij een vriendin heeft en meer dingen alleen wilt gaan doen is Avery in shock. Aidens broer Grayson wilt haar helpen om over haar gebroken hart heen te komen. Dit doen ze aan de hand van een wetenschappelijk experiment: gelden de stadia van rouwverwerking ook voor een gebroken hart.

Het Avery Shaw experiment Kelly Oram

Dit boek bevat zoveel stereotypen en clichés, maar dat samen met een portie humor maken dit boek juist zo goed. Door deze herkenbare personages heb je niet veel uitleg nodig om te weten hoe ze zijn en kan je je vanaf de eerste pagina volledig in het verhaal laten meeslepen.


De hoofdstukken worden wisselend verteld door Avery en Grayson. Dit is leuk gedaan omdat beide een andere kijk hebben op de gebeurtenissen en deze dan ook vanuit hun eigen beleving vertellen. Ze zijn beide totaal verschillend, maar het is eenvoudig om van beide te houden. Dit maakt dit verschillend perspectief net zo leuk.


Door het eenvoudig te volgen verhaal, de herkenbare personages en de aanwezige humor vlieg je doorheen het boek. Het enige nadeel is dat het boek te snel uit is.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page