top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Geschenk onder de boom

Titel: Geschenk onder de boom

Auteur: Patricia Van Dam

Uitgeverij: Books & butterflies

Pagina's: 58

Sterren: 3


William werkt heel veel, waardoor hij weinig tijd heeft om voor zijn dochter te zorgen. Daarom heeft hij een kindermeisje nodig, maar alle kindermeisjes die hij al heeft gehad doen dit alleen omdat ze hem willen, niet omdat ze voor zijn dochter willen zorgen. Dan komt hij Lucy tegen, ze heeft geen job en weinig geld, daarbij komt ook nog dat ze uit haar appartement wordt gezet. Als William haar de baan van kindermeisje aanbiedt, twijfelt ze niet.

geschenk onder de boom

Geschenk onder de boom is een typisch feelgood kerstverhaal. Tijdens het lezen zag alles eruit zoals in een kerstfilm. Het is daarom het ideale boek om rond de feestdagen te lezen en om zo in de kerststemming te komen. Het leest ook zeer vlot, waardoor je het in een middag uit kan lezen. De perfecte ontspanning.


Ook is het leuk dat het verhaal vanuit twee perspectieven geschreven is, vanuit William en Lucy. Zo leer je beide personages kennen en kom je te weten hoe ze op elkaar overkomen, net zoals in de films.


Heb je geen zin om een kerstfilm te zien, maar wil je wel de gebruikelijke kerstsfeer ervan, dan is dit het ideale boek!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page