top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie De diepte

Titel: De diepte

Auteur: Kyle Perry

Uitgeverij: Harper Collins

Pagina's: 398

Sterren: 4


In het dorpje Shacktown woont de machtige familie Dempsey. Ze staan bekend om hun succesvol visserij bedrijf, maar wat maar weinige weten is dat dit bedrijf een dekmantel is voor hun drugsimperium. Ook vond er een mysterieuze verdwijning van drie familieleden plaats een aantal jaar geleden. Maar dan spoelt er onverwacht een jongen aan op het strand. Op zijn rug staat DIT IS FOREST DEMPSEY, WEET WAT JE WENST getatoeëerd. Dit is de naam van een van de vermiste familieleden. Zal het mysterie rond de verdwijning dan eindelijk ontrafeld worden.

de diepte Kyle Perry

Het verhaal begon met een mysterieuze proloog die meteen mijn aandacht wekte. Helaas was dit niet het geval met de eerste hoofdstukken. Deze waren redelijk ingewikkeld door alle namen van de personages en wat hun rol is in de familie. De afwisselde perspectieven hielpen ook niet om deze informatie te verwerken.


Gelukkig werd alles na een tijdje steeds duidelijker en werden deze wisselende perspectieven juist interessant. Je leert zo heel de familie Dempsey kennen, maar ook voel je de onderlinge problemen tussen de familieleden heel goed.


Doorheen het boek is er genoeg spanning en mysterie aanwezig waardoor je wilt blijven lezen. Maar de spanning blijft ook steeds stijgen door de verrassende wendingen. Hierdoor waren de laatste hoofdstukken gewoon zo spannend dat je dit wel in een keer uit moest lezen.


De diepte is een spannend verhaal, waar je jezelf even de tijd moet geven om in het verhaal te komen. Daarna is het boek zeker de moeite waard en niet meer weg te leggen.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page