top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Bestemming onbekend

Titel: Bestemming onbekend

Auteur: Inge Sleegers

Uitgeverij: Books & Butterflies

Pagina's: 54

Sterren: 4



Clara wordt mishandeld door haar man Frank en na dit een lange periode mee gemaakt te hebben, besluit ze om te vertrekken. Ze komt bij haar beste vriendin Karin terecht en zij merkt al snel dat dit niet meer dezelfde Clara is als vroeger. Lukt het Clara om haar leven terug te krijgen.

Bestemming onbekend inge sleegers

Dit verhaal geeft een kleine inkijk in het hoofd van iemand die te maken heeft gehad met huishoudelijk geweld. Dit is toch wel een onderwerp dat moeilijk te begrijpen is, maar dit boek helpt je toch om een beeld te geven.

Je leest over hoe Clara alles meemaakt en hoe haar vrienden hierop reageren. Het is interessant om dit via beide kanten te lezen en zo te begrijpen waarom iedereen hier zo anders op reageert.


Doordat het maar een kort verhaal is, wordt niet alles uitgebreid besproken, maar er komen wel een aantal grote tijdsprongen in het verhaal voor zodat toch de belangrijkste zaken ter sprake komen. Deze tijdssprongen zijn totaal niet storend en door de vlotte schrijfstijl is het boek ook snel uit te lezen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page