top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Alles wat schittert

Titel: Alles wat schittert

Auteur: Danielle Steel

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Pagina's: 334

Sterren: 3,5


Coco heeft een goed leven. Ze heeft liefhebbende, rijke ouders en woont in een mooi appartement in New York. Ondanks hun geld, heeft ze toch geleerd om hard te werken en goed om te kunnen gaan met rijkdom.

Wanneer ze twintig is, overlijden haar ouders onverwachts. Ze moet nu ineens leren leven zonder haar ouders en daarbij beschikt ze over veel geld. Dit geld wordt beheerd door een vriend van haar vader, maar is hij wel te vertrouwen? En lukt het Coco terug geluk te vinden in haar leven?

Alles wat schittert Danielle Steel

‘Alles wat schittert’ is het eerste boek dat ik heb gelezen van Danielle Steel. Het eerste dat opviel was de eenvoudige, maar aangename schrijfstijl. Alles was meteen duidelijk en er gebeurt genoeg in het verhaal. Dit maakte dat het boek vlot las en het snel uit te lezen was.


Het verhaal werd nooit saai, er gebeurde constant wel iets. Er gebeurde zelfs zoveel drama dat het voor mij niet meer realistisch overkwam, maar toch maakte dit me niet uit. Het hielp ook wel dat de tijd redelijk snel gaat. In een pagina kan er een jaar voorbij zijn gegaan. Hierdoor werd alles wat gespreid in de tijd, maar om te lezen komt wel alles snel achter elkaar en zo ontstaan er geen saaie stukken.


Alles wat schittert is een vlot te lezen boek, waar veel in gebeurt. Het is te vergelijken met een soap, maar dan in boekvorm.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page