top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Boekenhamsteraar

Recensie Ademloos

Titel: Ademloos

Auteur: Jennifer L. Armentrout

Uitgeverij: Zomer & Keuning

Reeks: Dark Elements 3

Pagina's: 398

Sterren: 3


Let op: Bevat spoilers van Witheet en Steenkoud!


Layla is erachter gekomen dat ze niet zelf de reden is van het ontnemen van mensen hun zielen. De waarheid is veel erger, er is een Lilin en deze ziet eruit als Sam. Nu ze weten wat het gevaar is moeten ze het nog zien te verslaan en zo het einde van de wereld voorkomen.

ademloos jennifer l armentrout

Wederom was dit boek een tegenvaller. Het grootste deel van het verhaal gaat ook hier over Layla haar liefdesleven. Dit lijkt ze ook belangrijker te vinden dan een oplossing te zoeken om de Lilin te verslaan. Dit zorgt ervoor dat Layla tijdens het lezen erg storend kan overkomen, ze lijkt veel te egoïstisch.


De fantasy kant wordt ook totaal niet uitgewerkt. Het einde van de wereld staat op het punt te gebeuren, maar veel drama en problemen komen niet voor om het einde van de wereld te zijn. Ook de demonen die zo slecht zouden moeten zijn doen niet zo veel. Zelf de Lilin, door en door slecht, valt echt nog goed mee van slechtheid. Ze zijn ook slecht uitgewerkt, uit de vorige delen zou ervan uitgegaan worden dat alle demonen magische krachten hebben, want ze vormen een grote dreiging. Jammer genoeg komt er maar weinig tot niets van deze krachten voor.


Ademloos is het derde en laatste deel van de trilogie. Jammer genoeg is ook dit boek bijna volledig liefdesverhaal en bevat het heel weinig spanning. Ook zou dit deels fantasy moeten zijn, maar dit is onvoldoende uitgewerkt.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page